Skip to content

Leren handgreepjes in diverse kleuren

Bij Handles and More bent u aan het juiste adres voor de mooiste leren handgreepjes in diverse kleuren. De maar liefst 30 kleuren in ons assortiment hebben we met veel zorg geselecteerd, zodat er voor iedereen een geschikte optie tussen zit. Gaat u voor een opvallend okergeel of liever voor stijlvol zwart of een warme bruintint? Wij hebben ze allemaal! Onze leren handgreepjes zijn gemaakt van alleen de beste kwaliteit leer, waardoor ze heel stevig aanvoelen. Dunne leersoorten kunnen vaak wat slapjes aanvoelen, maar dat is met onze leren handgrepen niet het geval. Deze blijven ook na jaren gebruik hun stevigheid behouden, hoewel leer natuurlijk altijd wel ietsje soepeler wordt door de jaren heen.

Leren handgreepjes in de keuken

De meesgehoorde reden dat mensen onze leren handgreepjes aanschaffen is dat ze hun keuken een make-over geven. Als u geen geld heeft om een volledig nieuwe keuken aan te schaffen is het vervangen van de greepjes een slimme manier om toch een nieuwe look te creëren. Leren handgreepjes ogen heel modern, en doordat we verschillende formaten hebben passen ze op vrijwel elk deurtje. Het bevestigen ervan is heel erg makkelijk met de bijgeleverde schroeven. En wist u dat u niet alleen de kleur van de leren handgreepjes zelf kunt kiezen, maar ook van het bevestigingsmateriaal? We hebben deze schroefjes in vijf verschillende kleuren, namelijk in zwart, wit, zilver, goud en brons.

De verschillende soorten handgreepjes van leer

Heeft u besloten voor leren handgreepjes te gaan voor in de keuken, of wilt u ze gebruiken om een kastje mee op te knappen? Bij ons kunt u kiezen uit greepjes in diverse vormen. We hebben namelijk niet alleen een simpele, platte greep (welke overigens voor keukens wel heel populair is), maar ook een lus, een bow (strik), en een circle en een zogeheten kom. De platte greep is de enige die met twee schroefjes moet worden bevestigd, vandaar dat hij zo vaak in keukens wordt toegepast. De overige leren handgreepjes moeten met één schroef worden bevestigd, en zijn perfect voor kleine meubeltjes of keukenkastjes waar voor de greep slechts één gaatje in zit.

Ons assortiment producten van leer

Naast de leren handgreepjes hebben we nog veel meer producten van leer, zoals handdoekhouders, plantenhangers en de minstens net zo populaire leren plankdragers. Deze zijn bedoeld om een houten plank in te bevestigen, waarbij ze fungeren als steun die in de muur wordt bevestigd. Plankdragers van leer zijn net als onze handgreepjes een originele oplossing voor een standaard toepassing, en maken van uw interieur een persoonlijk en uniek geheel.