Leren magneet-lus | met zuignap

Leren magneet-lus | met zuignap

Met zuignap  |  30 dagen testtermijn
op voorraad

Leren magneet-lus - met zuignap

Zodra de handdoek/theedoek er tussen hangt, klemt de magneet de handdoek vast.
De leren magneet-lus van Handles and more® is niet alleen erg leuk, maar ook heel praktisch in gebruik! Want met deze magnetische ophanghaak heb je nooit meer gedoe met het zoeken naar een lusje die over de haak heen moet.

Deze magnetische lus kan uiteraard ook gebruikt worden om er een poster of iets anders leuks tussen te klemmen.

Testperiode

Dit product is voorzien van een zuignap en is geschikt voor gladde oppervlakken zoals tegels. Helaas kunnen we niet garanderen dat de zuignappen op elk oppervlak blijven plakken, dit verschilt echt per oppervlak. Zelfs met een glad oppervlak wilt het niet altijd lukken. Dat is bij zuignappen altijd lastig te zeggen.
Daarom bieden we bij dit product een testtermijn van 30 dagen. Blijft het niet goed plakken? Dan mag het dus ook zelfs nog na gebruik, maar wel binnen 30 dagen, geretourneerd worden. Zie retourvoorwaarden.

Leverbaar in 16 verschillende kleuren

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

Andere kleur nodig?

Wilt u de magneet-lus liever in een andere kleur? Dan kunt u de aanvraag doen per mail, naar info@handlesandmore.nl

SPECIFICATIES

  • Hoogte: ca 7,5 cm
  • Sterke magneetkracht
  • Geschikt voor keuken hand- en theedoeken
  • Per stuk