Leren Handgrepen


Leren Handgrepen online bestellen

Met de leren handgreepjes van Handles and More geef je jouw keuken, woonkamer of slaapkamer direct een andere look. Omdat we ze kunnen leveren in maar liefst 26 verschillende kleuren, vind je altijd de handgreepjes die passen bij je interieur. Natuurlijk worden onze leren handgrepen compleet geleverd met schroefjes in de door jou gewenste kleur.

 

Online handgrepen van leer bestellen doe je dus eenvoudig in onze webshop. Elk woonaccessoire met een lade of kast, is in de meeste gevallen voorzien van een handgreep. In veel gevallen zijn ze gemaakt van staal, aluminium of ijzer. Ook keukenkastjes worden geleverd met standaard handgrepen. Met de leren handgreepjes van Handles and More, kun je door een kleine aanpassing een groot effect creëren. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je de leren handgreepjes horizontaal of verticaal wilt gaan gebruiken.

 

Onze handgrepen worden met de hand gemaakt. Je hebt dus niet alleen te maken met een echt natuurproduct van leer, maar ook met unieke items. Daarnaast zijn ze leverbaar in maar liefst 5 standaard maten. Zo kies je altijd de leren handgreep die je nodig hebt.


Leren Handgrepen van Handles and More

Naast leren handgrepen bieden we je ook een ruim assortiment aan leren plankdragers. Ze geven de plank aan de muur nét dat beetje extra. Leuk als opvallend item in de kinderkamer, maar natuurlijk ook voor het plaatsen van houten schappen in de woonkamer of keuken. Leer past in elk interieur. Het maakt dus niet uit of je leren handgrepen nodig hebt voor een modern, landelijk of klassiek interieur.

 

Het zorgt altijd voor de gewenste warmte en sfeer. De leren handgreepjes in onze webshop zijn voorzien van universele maten. Dat geldt ook voor de schroeven en de schroefgaten. Daardoor plaats je ze eenvoudig op de bestaande gaten. De kleur van de schroefjes die worden meegeleverd bepaal je natuurlijk zelf. Hierbij heb je de keuze uit zwart, messing, nikkel, koper of wit. De afmeting kan dan variëren van 5 tot en met 45 mm.

 

Zo worden jouw leren handgreepjes altijd op maat geleverd. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit voor welke kleur je kiest. Bestellen doe je snel en eenvoudig online. Bestel je leren

handgreepjes voor een bedrag van minimaal € 30,00? Dan verzenden we jouw bestellingen ook nog eens gratis. Of je nu op zoek bent naar plankdragers van leer of leren handgrepen, bij Handles en More staan we graag voor je klaar.