Circle | Leren handgreep

Circle | Leren handgreep

Zelf samen te stellen | keuze uit 32 kleuren leer en 5 kleuren schroefjes
op voorraad

Circle | Leren handgreep

Leer past in iedere woonstijl.. van bohemian, tot industrieeel en scandinavisch. En dit mooie natuurlijke materiaal leent zich erg goed voor combinaties met andere materialen zoals hout en staal. 

Met de subtiele schroefjes die wij erbij aanbieden is het product mooi afgewerkt. Voor de schroefjes is er keuze uit 5 kleuren. En omdat het van de foto af soms lastig kiezen is. mag je er een 2e kleur schroefjes extra bij uitkiezen.  Het is erg eenvoudig om de handgrepen te monteren. En met deze leren greepjes geef je jouw meubel direct een nieuwe look! 

32 kleuren

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken.

Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

 

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen, maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

Als je de leren handgrepen na een tijdje een behandeling wilt geven, dan kun je daar een kleurloze leercreme voor gebruiken.

MAAT SCHROEFJES?

Meet eerst de dikte van het paneel op, en kijk dan naar onderstaand overzicht.
Wij hebben in het tabel ook rekening gehouden met de dikte van het leer, en de tegenschroefjes die erbij geleverd worden in 2 lengtes . Dus U hoeft alleen maar de dikte van het paneel op te meten en dan kunt u gerust uitgaan van het matentabel.
 
Dikte paneel mm Maat schroefje mm
3-6
5
7-10
10
11-22
15* 
*meest gekozen maat
23-28
20
29-37
30
38-48
40

 

SPECIFICATIES

  • Hoogte circle : 8 cm

  • Breedte: 2,5cm

  • Diameter schroefje: 5mm

Is het huidige schroefgat iets kleiner dan 5mm? Geen probleem! Het schroefgat kan dan gemakkelijk opgeboord worden naar 5mm.