Stalen wandplank + leren plankdragers

Stalen wandplank + leren plankdragers

Zwart stalen plank | inclusief leren plankdragers
5-7 dagen levertijd

Stalen wandplank + leren plankdragers

Een aan leren plankdragers hangende plank. Een uniek Handles and more® design! Met keuze uit 32 kleuren leer zal ook jouw kleur er zeker tussen zitten. Zo is er voor elk interieur een passende combinatie!

Deze plank is gemaakt van staal, wat perfect matcht met leer! Het staal is van goede/dikke kwaliteit en is mooi afgewerkt met een beschermende mat zwarte poedercoating.
De plank is voorzien van gleuven waar de bijgeleverde plankdragers gemakkelijk doorheen gaan. De voorste opstaande rand staat schuin naar achteren zodat het mooi meevormt met de leren plankdragers.

Deze plankendragers van 100% leer worden heel gemakkelijk aan de wand bevestigd met een schroefhaak. De uiteindes van de banden zijn mooi afgewerkt met een kleine ring. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, maar het heeft ook nog eens een belangrijke functie. Door de ringen die in het leer geperst worden:
- zijn deze leren banden gemakkelijk op te hangen aan de schroefhaken.
- en kunnen de plankdragers meer gewicht dragen. Hierdoor hoef jij je dus geen zorgen te maken dat het leer zal uitscheuren.

32 kleuren

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

SPECIFICATIES

  • 98x20x3cm
  • incl. 2x leren plankendragers 88 x 2,5 cm
  • incl. 2x schroefhaken zwart + pluggen
  • Hoogte : ca 33cm als ze opgehangen zijn met de plank erin.
  • Dikte staal: 2mm
  • 100% leder
  • Draagcapiciteit: 15kg
  • Gewicht plank: 3kg

Stalen wandplank met leren plankdragers

Leer is een materiaal dat zich gemakkelijk laat combineren met andere materialen, zoals staal. Onze stalen wandplank met leren plankdragers is om die reden een gouden combi. Ben je op zoek naar een originele wandplank met industrieel karakter? Dan is onze stalen wandplank de perfecte optie voor jou! Je kiest zelf of je hem van zwart staal wilt of zogeheten blauwstaal, en natuurlijk bepaal je tevens welke kleur de leren banden hebben. Zo pas je hem gemakkelijk aan de stijl in de ruimte aan, of je hem nu als keukenplank gebruikt of als wanddecoratie in de woonkamer.

 

Plank van zwart of blauw staal

We hebben voor onze stalen wandplank met leren plankdragers bewust voor twee verschillende soorten staal gekozen. De zwarte versie is heel erg basic en past eigenlijk goed in alle interieurs, terwijl de blauwstalen versie iets opvallender is. Met deze tweede optie wordt de stalen wandplank een nóg grotere eyecatcher, ongeacht welke kleur leer je erbij kiest. Blauwstaal heeft een bijzondere uitstraling, en doordat het warm wordt platgewalst heeft het een prachtige vlamstructuur en ziet elke plank er verschillend uit. Dit resulteert in een zeer eigenzinnig product, dat gegarandeerd de aandacht trekt in jouw woonkamer of keuken.

Unieke keukenplank van leer en staal

Ben je op zoek naar een unieke keukenplank die niet alleen praktisch is, maar ook erg stijlvol? Onze stalen wandplank met leren plankdragers is perfect als wanddecoratie op zich, in elke ruimte van het huis. Gebruik hem voor mokken, kruiden of doosjes thee, of zet er je mooiste theepot of borden op. De unieke uitstraling van een plank van staal maakt de sfeer in de keuken meteen helemaal af, en geeft deze een industriële uitstraling. Ga voor neutrale plankdragers in zwart, bruin of grijs, of kies een meer opvallende kleur die goed past bij de kleuren van jouw keuken. Zo match jouw nieuwe keukenplank perfect met de rest van de ruimte, en creëer je uniformiteit.

 

De afwerking van onze plank van staal

In deze plank van staal zitten aan weerswijzen twee inkepingen waar de leren banden doorheen moeten. De plank rust dus niet op de banden (zoals bij de houden planken het geval is), maar integreert heel mooi met het materiaal. De voorzijde van de stalen wandplank staat schuin naar achteren, zodat het staal mooi meevormt met het leer. Een ontwerp waar over nagedacht is dus, onze unieke stalen wandplank!