Stalen ring - aan leren band

Stalen ring - aan leren band

Ring van zwart staal | 25cm
3-4 weken levertijd

Stalen ring - aan leren band

Deze ring is gemaakt van staal, in combinatie met een lange leren band. De leren band is 10cm in hoogte verstelbaar. 

Waar hang jij 'm? In de badkamer voor de handdoeken, in de woon- of slaapkamer voor een plaid, of in de keuken?

Leverbaar in 17 kleuren

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

SPECIFICATIES

  • Zwart stalen ring
  • Diameter: 25cm
  • In hoogte verstelbaar van 110cm t/m 125cm
  • Draagcapiciteit: 5kg
  • Inclusief zwarte plafondhaak + zwarte wandhaak

Stalen ring - aan leren band

Deze stalen ring aan leren band is ideaal voor in de keuken of in de badkamer. Je kunt er bijvoorbeeld handdoeken aan ophangen. Staal en leer vormen een prachtige combinatie. Terwijl het staal robuust en stoer is, heeft het leer een natuurlijke en warme uitstraling. Dit woonaccessoire is zeer geschikt voor woningen met een industriële woonstijl. Daarnaast is dit woonaccessoire echter ook geschikt voor in woningen met een andere woonstijl. De ring is gemaakt van blauwstaal en is afgewerkt met een poedercoating die als beschermlaag dient. Deze coating is transparant en mat van kleur, zodat de mooie kleur van het blauwstaal goed zichtbaar blijft.

Eigenschappen de stalen ring aan leren band

Ben je benieuwd of de stalen ring aan leren band goed in jouw interieur past? Dan is het prettig om de afmetingen en opties te kennen! De diameter van de stalen ring is 25 cm. De leren band is in hoogte verstelbaar, namelijk van 110 tot 125 centimeter. De draagcapaciteit van de ring is 5 kilo. De ring is dan ook makkelijk in staat om verschillende handdoeken te dragen.

Dit woonaccessoire is leverbaar in 26 verschillende kleuren leer. Mocht je het lastig vinden om een kleur te kiezen, dan helpen we je graag verder. Je kunt samples bestellen, zodat je de kleuren van het leer met eigen ogen kunt bekijken. Het is ook een optie om inspiratie op te doen op onze website of socialmediakanalen. Wellicht doe je zo fantastische ideeën op voor in je eigen woning. Daarnaast geven we je desgewenst graag advies. Neem dus gerust contact met ons op als je niet in staat bent om uit de verschillende kleuren te kiezen.

Deze stalen ring aan leren band is uniek

De stalen ring aan leren band is een uniek woonaccessoire. Dit item is namelijk een uniek Handles and More design! Al onze producten worden op ambachtelijke wijze in elkaar gezet en dus kun je absoluut zeker zijn van kwaliteit. De ring is gemakkelijk te bevestigen aan de wand en wordt inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal geleverd.

Ben je een liefhebber van de uitstraling van dit woonaccessoire? Dan hebben we bij Handles and More hoogstwaarschijnlijk nog veel meer interessante producten voor jou! Al onze producten worden met zorg ontworpen. Bovendien hebben we veel producten van leer en staal, maar ook van bijvoorbeeld hout en leer. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar het wandrekje aan leren lussen. We raden je aan om goed de tijd te nemen om onze webshop te verkennen!