Stalen plankje 35cm + lamp

Stalen plankje 35cm + lamp

Complete set  |  stalen plankje incl. leren lus én pendellamp
3-4 weken levertijd

Stalen wandlamp-plankje

Dit stalen wandplankje met de leren pendellamp is niet alleen sfeervol, maar ook functioneel.
Het staal is mooi afgewerkt met een zwart matte poedercoating. En de pendels beschikken over een E27 fitting, de meest gangbare draaifitting. 

Sfeervol en functioneel
Bij je bed kan de wandlamp als leeslamp fungeren. En in de woonkamer is het een leuk sfeerlichtje, en kan er op het plankje wat leuke decoratie staan.

11 kleuren leer
Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij!
Je kunt bij ons samples bestellen, dan kun je de kleuren eerst even in het echt bekijken. Maar neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

SPECIFICATIES

  • Plankje: 35 x 15 x 15cm
  • Leren pendellamp:  hoogte 8cm / diameter 6cm
  • Snoerlengte: ca. 200cm
  • Inclusief zwarte schroefjes 

Dit product wordt geleverd exclusief lichtbron

Stalen wandlamp-plankje

Dit stalen wandlamp-plankje is prachtig afgewerkt met een matzwarte poedercoating. Aan het metalen plankje hangt een leren lus waar de lamp doorheen gehangen kan worden. De lamp zelf heeft een E27 fitting. Dat is de meest voorkomende draaifitting, waardoor de meeste lampen zullen passen. Het stalen wandlamp-plankje ziet er prachtig uit, maar is daarnaast ook zeer handig. Je kunt de plank bijvoorbeeld bevestigen aan de slaapkamerwand, zodat je de lamp als leeslamp kunt gebruiken. Echter, zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Je kunt de lamp bijvoorbeeld ook in de woonkamer of zelfs in de hal plaatsen. Het is maar net wat je persoonlijke wensen zijn.

Dit stalen wandlamp-plankje heeft een uniek ontwerp

Het stalen wandlamp-plankje dat je in onze webshop kunt bestellen, heeft een uniek ontwerp. Je kunt dit product overigens ook nergens anders bestellen, want onze producten worden door ons met de hand gemaakt. Hierdoor kun je ook altijd zeker zijn van de beste kwaliteit. Je bepaalt overigens zelf aan welke kant van de plank de lus voor het lampje moet komen. Net als dat je ook kunt bepalen welke kleur het leer moet hebben. Wat dat betreft heb je ontzettend veel keuze. Er zijn 11 verschillende kleuren leer om uit te kiezen. Je kunt samples van het leer bestellen indien je een goed beeld wilt van de kleuren. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de juiste kleur zal bestellen. Leer en staal vormen een prachtige combinatie.

De afmetingen van dit plankje zijn 35 x 15 x 15 cm. De lengte van het snoer is 200 cm. Het lampje wordt overigens niet meegeleverd.

Gemakkelijk te bevestigen aan de wand

Het stalen wandlamp-plankje kun je gemakkelijk aan de wand bevestigen. Er worden namelijk zwarte schroeven meegeleverd. Met behulp van die schroeven wordt het heel eenvoudig om het plankje op de juiste manier te monteren. Binnen enkele minuten hangt het lampje al op zijn plek en kun je van de unieke uitstraling genieten. Het plankje is bovendien ook praktisch. Je kunt het onder andere gebruiken als sleutelplankje, maar je kunt er ook je woonaccessoires op plaatsen.

Advies nodig?

Heb je advies nodig over het kleur leer dat goed bij je interieur past? Of ben je benieuwd waar je het stalen wandlamp-plankje het best kunt plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een passie voor design en denken dan ook graag met je mee indien je advies wilt. Ben je een liefhebber van de stalen wandlamp met plankje? Bekijk dan ook eens de stalen plank met leren plankdragers.