Leren plantenhanger | zwarte ketting

Leren plantenhanger | zwarte ketting

Keuze uit 19 kleuren leer | een mooie plantenhanger is onmisbaar!
op voorraad

 

Leren plantenhanger | i.c.m. zwarte ketting

Ben jij ook een plantenliefhebber? Dan heb je vast ook hangplanten in huis. Een mooie plantenhanger is dan onmisbaar, want het oog wil ook wat! En met de keuze uit verschillende kleuren leer, hebben wij de plantenhanger die in elk interieur past!

Style deze plantenhanger af met een leuke plant ,en het zal een echte eyecatcher zijn!  Leuke tip: Combineer met verschillende plantenhangers, die op verschillende hoogtes hangen!

Ophangen

Een plantenhanger kun je bijvorbeeld ophangen aan het plafond, maar het kan ook aan de wand met de plantenhanger wandstick!  

Een erg handig product waarmee je jouw plantenhanger op een leuke manier kunt ophangen. Zo hangt de plantnehnager ietsjes van de wand af, waardoor het de muur niet raakt en mooi recht naar beneden hangt,

Leverbaar in 19 kleuren leer

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

Andere kleur nodig?

Wilt u de leren banden liever in een andere kleur? Dan kunt u de aanvraag doen per mail naar contact@handlesandmore.nl

SPECIFICATIES

  • Leer i.c.m. zwarte ketting
  • Geschikt voor potmaat tot 15cm
  • Hoogte: ca 50cm
  • Inclusief zwarte schroefhaak + S-haak
     

Leren plantenhanger | i.c.m. ketting

Deze leren planthanger met ketting is een echte eyecatcher. In de plantenhanger kun je een bloempot inclusief een mooie plant plaatsen. Het geheel vormt dan een prachtig woonaccessoire. De leren plantenhanger i.c.m. ketting heeft een stoere en warme uitstraling. Dit woonaccessoire past uitstekend in een woning met bijvoorbeeld een landelijke of industriële woonstijl. Als je op zoek bent naar een mooi woonaccessoire van hoge kwaliteit, dan is de leren plantenhanger met ketting ideaal voor jou. Is deze leren plantenhanger echt iets voor jou? Dan is het goed om te weten dat dit woonaccessoire in diverse kleuren verkrijgbaar is.

We hebben de leren plantenhanger in 26 kleuren

De leren plantenhanger hebben we in 26 verschillende kleuren leer. Hierdoor zit er vrijwel altijd een kleur tussen die naadloos aansluit op jouw interieur. Vind je het lastig om een kleur te kiezen, dan kun je in de webshop ook samples bestellen. Deze samples kun je even vergelijken met de kleuren die in je interieur voorkomen. Zo kun je beoordelen welke kleur het best zal staan. Je kunt er echter ook voor kiezen om eerst even online inspiratie op te doen, bijvoorbeeld via een van onze socialmediakanalen. Mocht je het erg lastig vinden om te kiezen, kun je ook altijd contact met ons opnemen voor advies.

De specificaties van de leren plantenhanger met ketting

Deze leren plantenhanger met ketting komt in 26 kleuren en is 50 centimeter hoog. De plantenhanger neemt dus niet al te veel ruimte in beslag, maar trekt wel direct de aandacht. In de ketting past een pot van 13 of 15 cm. De plantenhanger met ketting wordt overigens zonder pot geleverd. Het gewicht van de plantenhanger is 0,2 kg. De plantenhanger is dus niet zo belastend voor de wand waar je hem aan hangt en ook dat is een prettige gedachte. Hierdoor kun je de plantenhanger veilig monteren op de gewenste plek.

Naast de leren plantenhanger met ketting, bieden we ook een leren plantenhanger i.c.m. touw aan. We raden je dan ook aan om ook deze plantenhanger eens goed te bekijken! Daarnaast vind je in onze webshop nog tal van andere prachtige woonaccessoires. Neem dus zeker de tijd om onze collectie door te nemen als jij je woning wilt opfleuren. Mocht je advies nodig hebben bij het selecteren van de meest geschikte woonaccessoires, neem dan gerust contact met ons op.