Leren plantenhanger | zwart/wit touw

Leren plantenhanger | zwart/wit touw

Keuze uit 19 kleuren leer | voor ieder interieur is er wel een bijpassende kleur
op voorraad

Leren plantenhanger | i.c.m. touw

Ben jij ook een plantenliefhebber? Dan heb je vast ook hangplanten in huis. Een mooie plantenhanger is dan onmisbaar, want het oog wil ook wat! En met de keuze uit verschillende kleuren leer, hebben wij de plantenhanger die in elk interieur past!

Style deze plantenhanger af met een leuke plant ,en het zal een echte eyecatcher zijn!  Leuke tip: Combineer met verschillende plantenhangers, die op verschillende hoogtes hangen!

Ophangen

Een plantenhanger kun je bijvorbeeld ophangen aan het plafond, maar het kan ook aan de wand met de plantenhanger wandstick!  

Een erg handig product waarmee je jouw plantenhanger op een leuke manier kunt ophangen. Zo hangt de plantnehnager ietsjes van de wand af, waardoor het de muur niet raakt en mooi recht naar beneden hangt,

Leverbaar in 19 kleuren leer

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

Andere kleur nodig?

Wilt u de leren banden liever in een andere kleur? Dan kunt u de aanvraag doen per mail naar contact@handlesandmore.nl

SPECIFICATIES

  • Leer i.c.m. zwart/wit touw
  • Geschikt voor potmaat tot 15cm
  • Hoogte: ca 50cm
  • Inclusief zwarte schroefhaak + S-haak

Leren plantenhanger | i.c.m. touw

Deze leren plantenhanger met touw ziet er fantastisch uit en is een echte blikvanger. Deze leren plantenhanger i.c.m. touw is gemaakt om een pot inclusief plant in op te hangen. De leren plantenhanger heeft een mooie uitstraling en zorgt voor een warme sfeer in huis. Vooral leer zorgt voor een warme sfeer. In combinatie met touw ziet de leren plantenhanger er prachtig uit. Deze plantenhanger past perfect in een landelijke inrichting, maar zal ook met veel andere woonstijlen niet misstaan. De leren plantenhanger is wellicht ook iets voor jou als je een industriële woonstijl hebt.

De leren plantenhanger met touw is een uniek ontwerp van Handles and More. Mocht je op zoek zijn naar een uniek woonaccessoire, dan is de leren plantenhanger met touw absoluut aan te raden.

De leren plantenhanger met touw is verkrijgbaar in verschillende kleuren

De leren plantenhanger met touw is in verschillende kleuren te verkrijgen. Je kunt uit wel 26 verschillende kleuren leer kiezen. Hierdoor zit er ook altijd wel een plantenhanger tussen die perfect op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd naar de verschillende plantenhangers om uit te kiezen? Dan kun je eventueel kleursamples bestellen, om te controleren hoe de plantenhanger in jouw interieur zal staan. Daarnaast kun je ook inspiratie opdoen op onze website. Krijg je graag advies? Dan denken onze specialisten ook graag met je mee!

Het is overigens goed om te weten dat je in onze webshop ook een leren plantenhanger i.c.m. ketting kunt bestellen. Dit woonaccessoire is vergelijkbaar met de leren plantenhanger in combinatie met touw, alleen is het touw hierbij vervangen met een ketting.

De specificaties van de leren plantenhanger met touw

De leren plantenhanger met touw is ongeveer 50 centimeter hoog. In de plantenhanger kun je een pot van 13 of 15 centimeter plaatsen. De plantenhanger komt exclusief pot en plant en heeft een gewicht van 200 gram. De plantenhanger is hierdoor niet snel te zwaar voor de wand.

Een prachtig woonaccessoire

De leren plantenhanger met touw is een prachtig woonaccessoire en zal niet snel misstaan in je interieur. Wil je een beetje groen toevoegen aan je woonkamer? Dan is het zeker aan te raden om voor dit woonaccessoire te kiezen. Wil je jouw interieur een warmere uitstraling geven? Dan raden je aan om ook gelijk even onze andere woonaccessoires te bekijken. In onze webshop vind je namelijk nog veel meer prachtige woonaccessoires!