Leren plankdragers 'smal'

Leren plankdragers 'smal'

32 kleuren leer | subtiele en smalle leren plankdragers banden
op voorraad

Leren plankdragers 'smal'
Deze smalle subtiele plankdragers zijn de nieuwste versie in onze collectie van 'leren plankdragers'

De bandjes zijn maar 10mm breed, maar dat zal zeker niet ten koste gaat van draagkracht. Leer is een erg sterk product. Bovenaan zijn de plankdragers banden leuk afgewerkt met een lusje voor een klein speels effect, en een mooie sierschroef voor de finishing touch! Met de keuze uit 32 kleuren leer, zal jouw favoriete kleur er zeker tussen zitten! 

WIl je jouw set compleet maken? Neem dam ook een kijkje bij de planken

Sierschroeven

Deze leren plankdragers zijn voorzien van subtiele zwarte sierschroefjes.  Met deze sierschroeven is het product makkelijk gemonteerd, en mooi afgewerkt. In de kop van de schroef zit schroefdraad zodat het afdekkapje er gemakkelijk op gedraaid kan worden. 

32 kleuren
Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

 

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

SPECIFICATIES

  • Set van 2 plankdragers
  • Draagcapaciteit: 15kg
  • Breedte banden: 10mm
  • Hoogte: 31cm (als de plank opgehangen is)
  • Incl. 2x zwarte sierschroeven