Skip to content

Leren plankdragers zorgen voor een stoere en eigentijdse uitstraling

Houd u van moderne interieurdecoratie maar wilt u zich daar niet blauw aan betalen? Overweeg dan zeker om ​​leren plankdragers aan te schaffen. Ze zijn niet alleen modieus, maat tegelijk ook stijlvol en stoer. Diverse interieurtijdschriften besteden hier aandacht aan. Leren plankdragers zijn momenteel dan ook erg populair. Ze geven uw interieur niet alleen een extra tintje. Planken met leren plankdragers zorgen met hun extra opslagruimte voor meer gebruikscomfort.

Stoere uitstraling met leren plankdragers

Leren plankdragers zijn stevig en toch stijlvol. Ze zijn een uitstekend alternatief voor uw opbergproblemen. Bovendien is deze unieke en bijzondere oplossing ook nog eens goedkoop. Met een klein budget maakt u van houten planken iets speciaals.

Betere gewichtsverdeling

Leren plankdragers worden boven de plank bevestigd. Dat zorgt voor een betere gewichtsverdeling, veel beter dan bij de onder de boekenplank bevestigde houten steunen. Op een boekenplank rust vaak veel gewicht. Boekenplanken met houten steunen kunnen vaak te weinig gewicht dragen. De gewichtsverdeling van boekenplanken met leren plankdragers is veel beter verdeeld. Het zwaartepunt wordt tegen de wand gehouden. De leren plankdragers zijn dus niet alleen stoer, ze zijn ook uitstekend geschikt voor het dragen van zware boeken.

Bijna onbeperkte keuze

Heeft u voor een stoere uitstraling gekozen, extra ondersteund door leren planken? Dan heeft u een uitgebreide keuze aan soorten leer, modellen, uitvoeringen en kleuren. Leren plankdragers zijn er vaak in donkere en warme kleuren zoals bruin, groen, zwart en antraciet.

 

Leren plankdragers monteren

U moet zeker geen handige Harry zijn om deze leren plankdragers te monteren. Het is namelijk geen moeilijke klus. Plankdragers worden meestal per set geleverd. Vaak zitten daar al aangepaste en vooral duurzame schroeven uit messing bij. Men kiest steeds meer voor planken uit steigerhout. Dat zorgt voor een  stoere uitstraling. Steigerhout is tegelijk ook een duurzaam materiaal en vraagt weinig of geen onderhoud. Leren plankdragers zelf maken U koopt deze stoere leren plankdragers bij alle doe-het-zelf-zaken. Wilt u op uw budget besparen? Dan maakt u deze gemakkelijk zelf. Het enige wat u nodig heeft is een houten plank, twee schroeven, twee pluggen, twee riemen, een mes, een liniaal en een schroefboor. De leren riemen snijdt u makkelijk op de gewenste maat voor het mooiste resultaat. Duurzame materialen We kiezen steeds meer voor duurzame materialen. Niet alleen voor hun lange levensduur maar nog meer voor hun positieve invloed op ons leefmilieu. Zowel houten- als leren plankbeugels zijn duurzame materialen. De duurzaamheid van het materiaal is vaak van een doorslaggevend argument om voor stoere leren plankdragers te kiezen.