Leren pendellamp

Leren pendellamp

Keuze uit 10 kleuren leer | met stekker + schakelaar
3-4 weken levertijd

Leren pendellamp

Deze leren pendel-lamp is een echte blikvanger en is perfect te gebruiken als sfeerverlichting in verschillende ruimtes in huis.  

De pendels beschikken over een E27 fitting, de meest gangbare draaifitting.

Verkijgbaar in 10 kleuren

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

SPECIFICATIES

  • Pendellamp 8x6cm hxb
  • Lengte snoer
    • Bij plafondkap: 110cm
    • Bij stekker: 250cm (100cm tussen stekker en schakelaar)
  • E27 fitting

Leren pendellamp

Bij het creëren van de perfecte sfeer voor in jouw huis zijn er een paar onderdelen erg belangrijk. Als eerst heb je natuurlijk grote meubels die de ruimte opvullen. Zonder meubilair is je woning wel erg leeg en bovendien niet erg functioneel. Daarnaast heb je aankleding, zoals kussen en spiegels. Een ander erg belangrijk onderdeel waar je over na moet denken indien je de perfecte sfeer wilt creëren, is verlichting. Met verlichting kan je echt de toon zetten. Ga je voor fel en vrolijk of misschien toch voor iets donkerder en mysterieuzer? Waar je ook voor kiest, het is handig om goed na te denken over welk effect de lamp zal gaan hebben op de rest van de ruimte. Ben je nog op zoek naar nieuwe prachtige verlichting? Dan is een leren pendellamp misschien wel iets voor jou!

Een leren pendellamp maakt de ruimte compleet

De leren pendellamp is een echte showsteler. Hij trekt de aandacht en oogt gezellig. Het is de perfecte lamp voor verschillende ruimtes in huis. Je kan de slaapkamer helemaal af maken door middel van een leren pendellamp. Hij is perfect voor naast het bed, voor als je in de avond nog even in bed wilt lezen of toch maar eens besluit om je kledingrek op te ruimen. Wat je ook wilt doen in de avond, de leren pendellamp hangt klaar om jou het perfecte licht te geven. Ook in de woonkamer komt de leren pendellamp goed tot zijn recht. Misschien is er nog wel een lege hoek bij de bank die momenteel nog niet zo goed verlicht is. Dat probleem heb je zo opgelost met de leren pendellamp.


Een goede tip: bekijk ook eens onze stalen wandlamp inclusief plankje.

Welke leren pendellamp past bij jou?

Als je besloten hebt dat je een prachtige leren pendellamp wilt, is het alleen nog de vraag voor welke kleur je gaat. Met wel 11 verschillende kleuren is een meer dan genoeg om uit te kunnen kiezen. Ook moet je nog de keuze maken welke versie van de pendellamp je wilt. Als eerst is er de pendellamp met stekker en schakelaar. Deze is ideaal als er een stopcontact in de buurt zit van waar de lamp komt. Ook kun je kiezen voor de plafondkap. Dit is handig voor als je de lamp aan het plafond wilt hangen en hem met een lichtschakelaar aan de muur wilt bedienen. Als je nog twijfelt over welk model of welke kleur je wilt, neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen jou graag bij het vinden van de perfecte leren pendellamp. Je kan bij ons ook samples bestellen. Dan kan je de kleuren even uittesten om zeker te weten dat je een lamp koopt die goed bij de rest van de kamer gaat passen.