Leren keukenrolhouder | met zuignap

Leren keukenrolhouder | met zuignap

Met zuignap  |  30 dagen testtermijn
op voorraad

Leren keukenrolhouder | Met zuignap
Een leuk en praktisch product, en het scheelt weer een plekje op het aanrecht! De keukenrolhouder is voorzien van 2 leren banden en voor de roldrager is er keuze uit rondhout en zwart metaal.

Zuignap 
Dit product is voorzien van een zuignap en is geschikt voor gladde oppervlakken zoals tegels. 

Testperiode
Omdat we niet kunnen garanderen dat de zuignappen op elk oppervlak blijven plakken, dit verschilt echt per oppervlak.
Zelfs met een glad oppervlak wilt het niet altijd lukken. Dat is bij zuignappen altijd lastig te zeggen.
Daarom bieden we bij dit product een testtermijn van 30 dagen.
Blijft het niet goed plakken? Dan mag het dus ook zelfs nog na gebruik, maar wel binnen 30 dagen, geretourneerd worden. (Zie retourvoorwaarden)

Leverbaar in 21 verschillende kleuren
Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

Andere kleur nodig?
Wilt u dit product liever in een andere kleur? Dan kunt u een aanvraag doen per mail, naar info@handlesandmore.nl

Specificaties

Stijlvolle keukenrolhouder

Onze trendy keukenrolhouder is een leuk en praktisch product dat je ruimte bespaart op het aanrecht. Hiermee geef je je keukenrol namelijk een stijlvolle, vaste plek in de keuken, en hoef je hem nooit meer te zoeken. Scheur er gemakkelijk één of meerdere velletjes af, zonder dat de rol van zijn plek komt. Onze houder hangt namelijk vast aan de muur, waar je de keukenrol op horizontale wijze aan bevestigd. Mooie keuken decoratie vinden is niet altijd even makkelijk, maar met onze leren keukenrolhouder zet je alvast de toon. Zijn trendy, doch neutrale uitstraling maakt van dit praktische product een echte eyecatcher, die vanuit de hele keuken gezien mag worden.

 

Stem je keukenrolhouder af op jouw wensen

Doordat je je keukenrol op dagelijkse basis gebruikt is het wel zo fijn als hij altijd voor het grijpen hangt. Om diezelfde reden wil je natuurlijk dat hij perfect past bij de rest van je interieur. Onze roldrager is daarom beschikbaar in het rondhout of zwart metaal, en je kunt tevens de kleur van het leer zelf uitzoeken. Verder kun je kiezen uit een keukenrolhouder die je met sierschroeven vastzet of met zuignappen, net wat je handig vindt! De sierschroeven zijn in verschillende varianten beschikbaar, maar met zuignappen kun je de houder zonder te boren vastzetten op bijvoorbeeld tegels, een hoogglans keuken of de koelkast. Kortom: een plek die voor jou handig is!

Unieke keuken accessoires van leer en hout

Al onze keuken accessoires zijn zo ontworpen om een speelse en unieke touch te geven aan jouw keuken. Met onze keukenrolhouder geef je jouw keuken in no-time een industriële en stoere uitstraling. Zo is de houder niet alleen praktisch, maar wordt het tegelijkertijd een stijlvol item. Hierdoor worden alle taken die je in de keuken uitvoert, zoals koken en afwassen, ineens een stuk aangenamer. Combineer de keukenrolhouder met een leren magneetlus in dezelfde kleur om de handdoeken op te hangen. Zo creëer je eenheid in je keuken en maak je de sfeer compleet. 

 

Keukenrolhouders van hoge materialen

Wist je dat al onze keuken decoratie uniek is? Dat komt doordat wij hoofdzakelijk gebruik maken van natuurlijke materialen. Voor onze keukenrolhouders maken wij gebruik van leer, zodat je keuken een stoere en industriële uitstraling krijgt. Deze houders maken we allemaal met de hand, zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Al onze keuken decoratie wordt in Nederland ontworpen en gemaakt, en ons unieke concept van leren woonaccessoires komt terug in alle items voor in de keuken. Wij maken simpele, alledaagse producten speciaal en trendy, en dat zie je niet alleen terug in de keuken accessoires, maar in de gehele webshop!