Leren kaarshouders | set van 2

Leren kaarshouders | set van 2

Inclusief metalen kaarscups in goud of zwart
op voorraad


Leren kaarshouders - set van 2

Deze mooie leren kaarshouders met een touch of gold, zorgen voor net wat extra sfeer in huis.  Voor het metalen cupje is er keuze uit goud of zwart. Een leuk kadootje voor jezelf, of om weg te geven.

Tip: combineer deze leren kaarshouder met andere kandelaars voor een leuk geheel. Met een groepje kandelaars maak je een mooie sfeer. Mix verschillende of juist een familie van gelijksoortige.

Verkrijgbaar in 30 kleuren leer

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken.

Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

SPECIFICATIES

  • Per set van 2
  • 9cmx2,5cm bxh
  • Geschikt voor de standaard maat diner-kaars met diameter ca. 22mm
  • Inclusief metalen kaarscups in goud of zwart

Leren kaarshouders - set van 2

Het vinden van de perfecte accessoires om jouw huis mee te vullen is niet altijd even makkelijk. Er zijn zoveel opties en verschillende producten dat het soms lastig kan zijn om nog helder te krijgen wat jouw huis nu echt leuker zou maken. Na een tijdje heb je wel genoeg kussens en fotolijstjes staan. Het is altijd aan te raden om onderzoek te doen naar woonaccessoires en om inspiratie op te doen. Door veel te kijken naar voorbeelden kan je een eigen smaak ontwikkelen op het gebied van woonaccessoires. Zo weet je beter wat je wel of niet mooi vindt en kan je beter inschatten wat er nog ontbreekt in jouw huis. Je kan natuurlijk ook altijd advies vragen aan vrienden en familie. Door meerdere meningen te vragen krijg je soms een andere blik op je eigen woning. Een leuke manier om jouw huis op te vrolijken is door middel van kaarsen. Met behulp van onze leren kaarshouders kun je kaarsen een prachtige plek in je woning geven.

Het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders

Een cadeau vinden voor iemand kan een heel avontuur zijn. Winkel in en winkel uit, maar niks kunnen vinden wat je echt graag zou willen schenken. Misschien heb je het internet ook al wel afgezocht, maar zonder succes. Als je dit probleem herkent is het misschien een leuk idee om iets te kopen voor in het huis van de persoon voor wie jij een cadeau probeert te vinden. Zo kun je iemand iets schenken waar deze persoon echt iets aan heeft. Als dit je aanspreekt, dan zijn leren kaarshouders misschien wel het perfecte cadeau voor jou! 

Deze leren kaarshouders worden verkocht in een set van twee. Er zit ook een metalen cupje in waarin de kaars geplaatst kan worden. Dit cupje is verkrijgbaar in goud en zwart. Zo kun je zelf kiezen welke touch de kaarshouder krijgt. Als dit cadeau te mooi klinkt om weg te geven, waarom verwen je jezelf dan niet een keer? Iedereen kan wel eens een cadeautje gebruiken, dus twijfel niet en schenk jezelf deze mooie set leren kaarshouders. Tip: bekijk ook een ons leren onderzetters in de vorm van een hexagon.

Creëer extra sfeer in jouw huis met leren kaarshouders

Met een set leren kaarshouders heb je het hele jaar lang door een warme sfeer in huis hangen. De kaarsenhouders zijn te verkrijgen in 30 verschillende kleuren. Zo kan je zelf kiezen welke kleur het best bij jouw huis past. In de leren kaarshouder past een standaard maat dinerkaars. Je bepaalt uiteraard helemaal zelf welke kleur kaars je uiteindelijk in de kaarshouders plaatst.