Leren haak hangers

Leren haak hangers

Leren S-haak hangers – set van 2


Onze zwarte S-haken zijn op verschillende manieren te gebruiken, maar zien er altijd super stijlvol uit. Deze ophanghaken zijn verkrijgbaar in 3 maten en maar liefst 30 kleuren leer, waardoor ze altijd perfect passen in jouw interieur. De S-haak heeft een a-symmetrische vorm. Het bovenste haakje is namelijk wat kleiner dan de onderste, waardoor hij heel mooi in het leer blijft hangen. Daardoor vallen de haakjes bij gebruik niet van je super originele kapstok af, en dat is wel zo handig!

Kapstokhaken van leer
Doordat leer zo’n tijdloos en neutraal materiaal is past het goed in elke ruimte in huis, en dus ook in de gang. Onze kapstokhaken zijn weliswaar een eenvoudig, minimalistisch ontwerp, maar daarom niet minder trendy. Je kunt er een zeer originele kapstok van maken, en de haakjes bovendien net zo ver uit elkaar hangen als je zelf wilt. Als je je kettingen en tasjes eraan wilt hangen hang je ze wat dichter op elkaar, en voor dikke winterjassen geef je ze wat meer ruimte. Of je ze dus als kapstok of als keukenrekje wilt gebruiken, alles kan!

Origineel keukenrekje 


Onze S-haak hangers zijn ook erg geschikt als origineel keukenrekje, bijvoorbeeld om keukengerei als gardes, pollepels en spatels aan op te hangen. Het is niet alleen een praktisch product, maar tevens erg stijlvol, gezien het mooie materiaal dat we gebruiken. De leren ophanghaken zijn gemakkelijk aan te passen aan jouw interieur, gezien de vele kleuren leer en bevestigingsmaterialen waar je uit kunt kiezen. Ga je voor neutraal zwart of bruin of liever voor een opvallende kleur zoals mintgroen, okergeel of blauw? De kleur die je kiest bepaalt in hoeverre de S-haken de aandacht trekken in de keuken. De keuze is aan jou!

Hoe hang je de leren haakjes op?


Heb je onze leren S-haakjes besteld en wil je ze graag direct in gebruik nemen? Je kunt ze heel gemakkelijk ophangen door ze om een houten of stalen stang of roede te vouwen. Wanneer je het S-haakje door beige gaatjes steekt kan hij niet meer losgaan, zelfs als je er van alles aan ophangt en er weer afhaalt. Doordat het S-haakje bovenin wat smaller is blijft hij namelijk altijd goed zitten. Kies het juiste formaat haakje en jouw lievelingskleur, en wij maken ze voor je op maat. Hang er vervolgens je theedoeken, jassen, tassen of kettinkjes aan, net wat je wilt. Onze leren kapstokhaken lenen zich namelijk goed voor al deze doeleinden, dus wees creatief en gebruik ze door het hele huis!