Kledingrek / Kapstok aan leren banden

Kledingrek / Kapstok aan leren banden

In hoogte verstelbaar | keuze uit 13 kleuren leer en 2 soorten stangen
4-8 dagen levertijd

Kledingrek / Kapstok aan leren banden

Ben je op zoek naar een unieke kledingrek of kapstok? Dan zou dit exemplaar een leuke oplossing kunnen zijn. Gebruik het voor je kleding in de slaapkamer, of als pronkstuk in de hal.
Voor de stang is er keuze uit (beuken)rondhout of zwart metaal. Rondhout is er tot 100cm, en zwart metaal tot 120cm.

In hoogte verstelbaar

Het kledingrek bestaat uit 2 verstelbare leren banden met daartussen een stang. De leren banden zijn in hoogte verstelbaar van 97 cm t/m 107 cm. 

Leverbaar in 19 kleuren leer

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

Een andere maat en/of kleur?

Wil je de leren banden en/of stang liever in een andere maat?  Of wil je de leren banden liever in een andere kleur? Dan mag de aanvraag daarvan per mail aan contact@handlesandmore.nl

(langer dan de reeds beschikbare maten is helaas niet mogelijk, maar korter wel)

SPECIFICATIES

  • Diameter stang: 28mm
  • Draagcapiciteit: 25kg
  • 10cm in hoogte verstelbaar, van 97 t/m 107 cm
  • Breedte leren band: 3cm
  • Incl. 2x zwarte plafondhaak + plug
    • Aan de bovenzijde van de leren banden zitten 2 ringen waarmee het kledingrek kan worden opgehangen aan (de bijgeleverde) plafondhaken.
 
 

Kledingrek

Ben je op zoek naar de ideale manier om jouw kleding netjes op te bergen? Kies dan voor een kledingrek van Handles and more. Ze zijn niet alleen super handig in gebruik, maar ook een ware toevoeging aan je interieur.

Wat kun je allemaal met een kledingrek?

Naast het eenvoudig opbergen van kleding, is een kledingrek ook voor een aantal andere toepassingen goed geschikt. Hieronder zetten we drie mogelijkheden voor je op een rij.

Handig je outfit samenstellen

Veel mensen gebruiken een kledingrek om hun outfit samen te stellen. Hierdoor hoef je je niet steeds om te kleden, maar kun je je outfit eenvoudig aan je kledingrek ophangen om te kijken hoe het staat. Kies je toch liever voor een andere blouse bij die broek? Met een kledingrek kun je alle opties snel bekijken.

Je kleding mooi presenteren.

Heb je bepaalde kledingstukken die waardevol voor je zijn? Of heb je een kledingwinkel? Ook dan kun je een kledingrek goed gebruiken. Het is het ideale interieurstuk om je kleding mooi te presenteren.

Was gemakkelijk drogen.

Ook op huishoudelijk gebied is een kledingrek een mooie toevoeging. Je kunt het namelijk goed gebruiken om je was aan de lucht te drogen.

De kledingrekken van Handles and more

De kledingrekken van Handles and more staan bekend om de hoge kwaliteit en het unieke design. We zetten de belangrijkste eigenschappen voor je uiteen.

Zwart metaal of rondhout

De stangen van onze rekken worden enkel gemaakt van zwart metaal of rondhout. Deze materialen zijn sterker, duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan de kunststof waar standaard kledingrekken van zijn gemaakt. Ook zorgen deze materialen voor een natuurlijke, luxe uitstraling.

Leren hangers

Ook beschikken onze kledingrekken over 100% leren hangers. Dit natuurproduct staat vooral bekend om de duurzaamheid, stevigheid en luxe uitstraling. Dat maakt het ideaal geschikt voor onze producten. De leren hangers zijn verkrijgbaar in tot wel 32 verschillende kleuren. Weet je echt niet welke je moet kiezen? Door een of meerdere samples te bestellen, kun je het leer met je eigen ogen beoordelen.

Bevestigingsmaterialen

De kledingrekken beschikken ook over de benodigde bevestigingsmaterialen. Hiermee hang je ze netjes en eenvoudig op aan de muur of het plafond. Bevestiging gebeurt met haken, schroeven en/of pluggen. Uiteraard hebben we hierbij rekening gehouden met het design. Zo worden de materialen standaard geleverd in een kleur die matcht met het product. Wil je toch je eigen touch eraan toevoegen? Bij sommige bevestigingsmaterialen kun je kiezen tussen zwart, zilver of goud.

Kapstok

Wat dacht je van een kapstok om kledingstukken op te hangen? Ze worden meestal gebruikt voor het ophangen van jassen, hoeden en tassen bij binnenkomst in een woning, maar fungeren ook als decoratief element. Kapstokken zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor je ze optimaal kunt matchen met je interieur en persoonlijke voorkeuren.

Een kapstok van Handles and more

Houd je van een luxe, natuurlijke uitstraling? Dan is een kapstok van Handles and more een goede keuze. Onze kapstokken worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals rondhout en metaal. Deze materialen zijn niet alleen heel sterk, maar gaan ook lang mee. Bovendien hebben ze maar weinig onderhoud nodig.

Leren hangers

Net als de kledingrekken beschikken onze kapstokken over hangers van 100% leer. Ook dit draagt bij aan een luxe, natuurlijke uitstraling. De hangers zijn verkrijgbaar in 13 kleuren, waardoor er voor elke interieurstijl wel een goede match is te vinden.

Verschillende maten

De kapstokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Gebruik je de kapstok alleen voor jezelf? Dan is een klein formaat meestal voldoende. Wanneer je het ook voor visite gebruikt, is een groter exemplaar een betere keuze.

Verdere toepassingen van een kapstok

Hoewel de meeste mensen een kapstok gebruiken voor het ophangen van kledingstukken bij binnenkomst, is het ook voor andere toepassingen geschikt. Hieronder lees je over drie verschillende opties.

Sleutels ophangen

Een kapstok is goed geschikt voor het ophangen van sleutels. Hierdoor hoef je niet lang te zoeken naar je sleutels, raak je ze ook nog eens minder snel kwijt en kan je je woning snel verlaten.

Puur decoratief

Een kapstok vormt sowieso altijd een onderdeel van je interieur, maar kan ook puur als decoratiestuk dienen. In dat geval kun je er bijvoorbeeld planten, fotolijsten of sleutelhangers aan ophangen. Dit maakt het een ware eyecatcher!

Kleding drogen

Aan de andere kant kun je er ook voor kiezen om je kapstok vooral functioneel te gebruiken. Zo is het goed geschikt om er kleding aan op te hangen en in stijl te laten drogen.