Houten planken

Houten planken

Eikenhout wandplanken  |  70cm en 98cm
4-8 dagen levertijd

Eikenhouten planken

Hout zorgt voor warmte en sfeer, en geeft karakter aan je interieur. Dit natuurlijke product is een onmisbaar materiaal in huis en past bij iedere woonstijl!
De volgende planken zijn bij ons verkrijgbaar;

  • Eiken rond
  • Eikenhout geschaafd

Andere maat nodig?

De plank ‘eikenhout geschaafd’  is op maat verkrijgbaar tot max. 150cm. De aanvraag hiervan mag per e-mail naar info@handlesandmore.nl.

(het plankje 'eiken rond' is niet verkijgbaar in andere maten)

Let op! Hout is een natuurproduct. Bij elke levering, is het hout weer net anders. Structuur en kleurverschillen zijn hierdoor onvermijdelijk.  Indien er meerdere planken in 1 keer besteld worden kunnen we ze passend bij elkaar zoeken. Maar meerdere planken op verschillende momenten besteld, kunnen afwijkend zijn.

SPECIFICATIES

  • Lengte: 70 of 98 cm
  • Breedte: ca. 20cm
  • Dikte plank : 
    • Eikenhout geschaafd: ca 2cm
    • Eiken rond: 1,2 cm
  • Onbehandeld eikenhout

Houten planken (eiken + eiken rond plank)

Houten planken worden voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt. Het materiaal is al eeuwenlang in woningen terug te vinden. Ook vandaag de dag worden houten planken nog veel gebruikt, voornamelijk vanwege de warmte en de sfeer van het materiaal. Met behulp van houten planken van eiken kun je karakter aan je interieur geven. Hout is een onmisbaar materiaal en sluit bovendien goed aan op daadwerkelijk iedere woonstijl. Ben jij op zoek naar houten planken van eiken? Bij Handles and More hebben we verschillende planken.

De mooiste houten planken van eiken

Bij Handles and More kun je de mooiste eiken planken kopen. Je kunt hier onder andere een eiken rond plank bestellen. Houd er rekening mee dat hout een natuurlijk materiaal is en dat de houten planken qua uitstraling dus altijd iets verschillen. Bestel je meerdere planken tegelijk, dan zoeken we planken uit die bij elkaar passen. Bestel je houten planken op verschillende momenten, dan kan er iets meer verschil tussen de planken zitten.

Je kunt bij ons zowel gebruikt steigerhout als geschaafd eikenhout bestellen. Daarnaast bieden we het hout in verschillende afmetingen aan. Zo hebben we planken met afmetingen van 70 x 20 cm, maar ook planken met afmetingen van 98 x 20 cm. Als je op zoek bent naar houten planken met andere afmetingen, kunnen we ook planken op maat leveren. Deze kun je aanvragen via ons mailadres. Houd er wel rekening mee dat houten planken op maat zijn uitgezonderd van de herroepingsplicht.

Houten planken bestellen bij Handles and More

Wil je houten planken van eiken bestellen? Dan ben je bij Handles and More aan het juiste adres. Wij leveren planken van hoge kwaliteit die je voor allerlei verschillende doeleinden kunt gebruiken. Overigens kun je in onze webshop ook een houten plank + leren plankdragers bestellen. Indien je de planken wilt gebruiken om woonaccessoires op te plaatsen, dan is dit ideaal.

Bestel je houten planken van eiken bij Handles and More, dan kun je zeker zijn van een snelle levering. Verzending binnen Nederland is gratis vanaf een bedrag van € 30. Bekijk ook eens onze socialmediapagina’s als je inspiratie op wilt doen voor in je eigen woning. Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste producten of heb je vragen over een product? Neem dan contact met ons op, zodat onze specialisten met je mee kunnen denken. Naast kwaliteit, staat ook service bij ons hoog in het vaandel.