Leren plankdragers

Leren plankdragers

Leren plankdragers zijn hét interieurstylingsaccessoire van dit moment. Helemaal trendy en uitstekend te combineren met houten planken van bijvoorbeeld eiken- of steigerhout. Deze authentieke natuurproducten van hoge kwaliteit sluiten prachtig op elkaar aan. Met een leren plankdrager maak je – in tegenstelling tot een metalen variant – een statement in je interieur! In de webshop van Handles and more heb je de keuze uit een brede collectie leren plankdragers in uiteenlopende kleuren. Het natuurlijke leer heeft een tijdloze uitstraling die past in vrijwel elke ruimte. We weten het dan ook zeker: ook aan jouw muur zouden deze originele dragers niet misstaan! In onze shop profiteer je van snelle verzending en voordelige prijzen.

Leren plankdragers met plank kopen.

Leren plankdragers koop je natuurlijk het liefst in combinatie met een plank. Zo ben je in één keer klaar en kun je goed inschatten of hout en leer bij elkaar passen. Bij Handles and more heb je die zekerheid altijd. We verkopen namelijk dragers en planken die zorgvuldig zijn geselecteerd en naadloos op elkaar aansluiten. Hiermee ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat en een eenvoudig bestelproces dat in enkele minuten is afgerond. Voor het materiaal van onze planken hebben we bewust gekozen voor eikenhout en steigerhout. Niet alleen zijn deze houtsoorten duurzaam en solide, maar ook passen ze qua uitstraling uitstekend bij de leren plankdragers die wij verkopen. De houten planken zijn daarnaast verkrijgbaar in meerdere varianten, zoals geschaafd of onbewerkt en met of zonder kram. Zo kun jij de look & feel van je eigen set wandplanken helemaal zelf samenstellen.

Leren plankdragers in zwart, cognac en andere kleuren

De leren plankdragers van Handles and more zijn verkrijgbaar in maar liefst 24 verschillende kleuren. In combinatie met de verschillende plankopties maakt dit jouw keuzemogelijkheden zeer uitgebreid. Erg populair zijn met name onze dragers in de kleuren cognac en zwart. Deze rustige kleuren doen het traditioneel goed in elke ruimte in huis: van de slaapkamer tot aan de woonkamer. Heb jij een industrieel interieur? Dan kun je kleuren als kaki, okergeel, vintage Grey of vintage black proberen. Graag helpen wij je bij je kleurkeuze door je samples van een aantal kleuren op te sturen. Zo kun je thuis op je gemak bekijken welke kleurtinten nu echt het beste bij je interieur passen. En op onze inspiratiepaginavind je inspirerende voorbeelden van andere klanten.

Leren plankdragers: zelf maken of kopen?

Nu vraag jij je misschien af: kan ik leren plankdragers niet zelf maken? In theorie kan dat natuurlijk, want op internet zijn hiervoor speciale handleidingen te vinden. Helaas kosten dit soort DIY-projecten je vaak meer tijd en geld dan je in eerste instantie had verwacht. En het eindresultaat is natuurlijk niet hetzelfde als bij een professionele plankdrager van Handles and more… Geef jij de voorkeur aan gemak en wil jij alleen de beste kwaliteit? Dan adviseren we jou dan ook om leren plankdragers te kopen in de webshop van Handles and more. Je weet dan zeker dat het product vele jaren meegaat en dat de afwerking tot op het kleinste detail klopt. En ook niet onbelangrijk: ons makkelijke ophangsysteem maakt bevestigen aan de muur kinderspel.

Goedkoop leren plankdragers kopen bij Handles and more

Wij leveren onze leren plankdragers namelijk standaard met bevestigingsmateriaal. Je hebt de keuze tussen schroefhaken (zeilogen plaatsen wij dan kosteloos in de banden) of sierschroeven (kleine gaatjes boren wij voor in het leer). En dat ook nog eens in verschillende stijlen zoals zwart, messing, nikkel, koper, zwart kunststof of wit kunststof. Het makkelijke ophangsysteem en meegeleverde bevestigingsmateriaal maken bevestigen aan de muur werkelijk kinderspel. Gezien de hoge kwaliteit, eenvoudige bevestiging en snelle verzending is het kopen van leren plankdragers bij Handles and more in feite zeer goedkoop. Schenk jezelf daarom dit mooie cadeau en blaas je interieur nieuw leven in met onze unieke plankdragers en planken.

Delen: